Friday, 26 February 2016

cerita suka suki

haiiii. its getting a year srsly tak tulis blog 😂. lamaaanyaaa. harini i just want to share je cerita yang tak best mna pon tapi saja nak menghidupkan balik blog ini kehkheh. oh bytheway im already 15 yrsold. 😥 and will sit on exam (pt3).

kucing nii kann ei geram tau. dia suka sangat ikut org. kadang tu sampai ke dapur diikut. ni kucing kt rumah atuk.

dtg bawak geng baqhang


masa ni tgh jalan jalan cari bunga. aku pun wssap wssap la sarah. boleh dia kata aku pakai baju tido (--")

gi kat kluang mall pstu jalan jalan tjumpe lah popular. ape lagi sambar ahh sticker 1, buku xsempat sebab nak cepat (T__T). dahla kt trgganu 1 tu je popular. tu pon kat kemaman. btw sticker ni mahal nak arwah wei. mearly rm7 gak ciput ni jer. 


this is gorgeous i swear!!!!!!! sedap gils. sukaaa. tapi a bit manis lah. 

nii dah lama kot aku mengidam. kat rumah atuk tu dekat dgn insitut haiwan. setiap kali balik johor, ofcourse singgah okk. mmg terbaik dari ladang aa. 



ei bae tak flawless.
dah tu je kot cerita akuu. tak best mana pun. lately ni busy lah sebab this year exam kan.. doakan aku weh. ok bybye next entry pulak ok. thankyou!

Assalamualaikum.

No comments: